• CIGARE
 • LENG
 • AKSESOR
 • 3T.1

  FILTER BY PRICE
  FREE SHIPPING

  ALL OUR PRODUCTS ARE INCLUDED WITH FREE SHIPPING WORLDWIDE.

  Product Product

  KIT - 3T.1

            Avantazhet

  o    Dizain i bukur dhe fin
  Mundësi zgjedhje mes 5 ngjyrave
  100 % garanci që nuk ka shije djegie ose rrjedhje të lëngut

  ·         Përshkrimi i produktit

  o    Gjatësia: 142 mm
  Diametri: 11 mm
  Një mbushje e plotë e Klearomizerit 1,2 ml mundëson 250 thithje
  Një karikim i plotë Baterie mundëson 350 thithje
  Koha e karikimit 2,5 – 3 orë

  ·

  Set Includes

   

  ·         1 Bateri 360 mah

  ·         1 Automizer 3T.1

  ·         1 Karikues USB

  ·         1 Adaptor Karikimi

  ·         1 Portofol Lëkure

  ·         10ml 3T Lëng

  Usage

  ç’filetoni pipën nga Klaromizeri
  Me majën e bidonit në anësore mbusheni Klaromizerin me lëng deri në 1,2 ml
  Rifliletoni pipën
  Filetoni Klaromizerin dhe sigurohuni që bateria të ketë karikim
  Shtypni butonin që të filloni të tymosni

  Extra Information

  Për çdo 30 ml lëng ose 3 bidona x 10 ml duhet ndëruar Klaromizeri

  COMMENTS (0)